2013. június 16., vasárnap

FONTOS KÖZLEMÉNY

Sziasztok!


A rész hamarosan elkészül, már nem kell rá sokat várnotok! Mára terveztem, de aztán más ötletem támadt. Egyre jobban észrevehető, hogy a blog kezdi elveszteni az olvasóit. Tudom, ez csak az én hibám, ezért is kérem most a segítségeteket. Az utolsó rész, amely a kísértő múlt c. történethez fog érkezni, több részt fog magában foglalni. (Ezt fogom hozni a holnapi, vagy a keddi nap folyamán.) DE a lényeg, hogy a segítségeteket kérem abban, hogy megreformáljam a blogot. Szeretném a ti kedvetekre formálni, ezért ötleteiteket várom a krisztinabartos.96@gmail.com email címre. Írjatok, ha ötletetek van a blog kinézetével, vagy a történetekkel kapcsolatban, vagy ha csak beszélni szeretnétek, vagy megismerni! Minden üzenetet örömmel várok, és szívesen válaszolok!!
Nagyon remélem, hogy kapok majd egy jó ihletet, ami alapján el tudok indítani egy újabb jó történetet, és a blog a virágkorát élheti, ismét, köszönhetően nektek.
Sok ötlet van a fejemben, amit jó lenne megvalósítani, és titeket szórakoztatni vele. Itt a nyár, ebben a hónapban még bőven lesz majd időm a blogra. Júliusban, egész hónapban egy nyelvtanfolyamra fogok járni, de akkor is próbálok majd sokat tenni a blog érdekében. Az augusztus pedig végképp szabad, szóval történetekre fel!
Köszönöm, hogy végigolvastatok, és köszönöm, hogy még mindig itt vagytok velem! Biztos vagyok benne, hogy a blogolás élménye örökké meg fog bennem maradni és ezt ti tettétek ilyen széppé!
Nem nyáladzok tovább, ez is kicsit csöpögős lett... A folytatás tehát jönni fog, köszönöm a figyelmeteket és a türelmeteket és várom az email-eket! Teljen meg az a fiók! ;)
Csók:**

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése