2013. június 28., péntek

Közlemény

Sziasztok!
Tudom, hogy már elegetek van a hülye közleményeimből, ezért előre bocsánat!
Tudnotok kell rólam, hogy lassan értesülök a dolgokról, és az újdonságokat nagyon nehezen és hülyén kezelem. Főleg, ha azok angolul vannak.!!
De már kezdek rájönni, miként is kell használni a bloglovin'-t, és habár én nem is tudtam róla, de most rájöttem, hogy máris 15 követőm van... nagyon köszönöm! Szeretem, mikor megelőztök...:D Szóval ebből is látszik gondolom, hogy sem az angol, sem a modern technika nem az asztalom...
És ha már belekezdtem az írásba, adok egy kis ízelítőt a készülő történetből.

A címe: Boxutcai találka
Mindegyik rész más emberről fog szólni, de persze csak az elején, amíg mindenkit bemutatok. Később ismétlődnek majd a szereplők, és érdekes szálak fognak kigubancolódni, és a végén majd mind rájöttök a turpisságra. Természetesen Seb is külön részt fog majd kapni, de ő majd csak a 3. részben bukkan fel. Az utolsó részben mindenki egyszerre fog szerepelni, és addigra már mindenkit ismerni, és remélhetőleg szeretni fogtok.
Szóval a történetről elöljáróban ennyit, és a másik, vagyis a harmadik dolog, hogy pontosítsak a játékkal kapcsolatban. Mivel már nagyjából tudom kezelni ezt az új dolgot, le tudom írni, hogy mit is kell tennetek annak érdekében, hogy részt vehessetek majd a játékban. (Ha sikere lesz, többször is csináljuk majd!!)

Szóval: 1. legyél a blog követője
            2. legyen twittered, és azon kövess be, mert arra fogom feltenni a játékot
            3. ha regisztrálva vagy tumblr-re, akkor azon segítségeket fogok megadni a "feladvánnyal" kapcsolatban (ez persze nem kötelező, csak könnyítés)
           4. legyen email címed, bár ez gondolom alap :DD
Ezután bővebb részleteket, vagyis a játék menetét, meg a nyereményt jövő héten teszem ki. Remélem mindenkinek tetszeni fog a történet és a játék, és jól fogtok szórakozni.
Mindenkinek további szépséges pénteket, és jó hétvégét, meg nyaralást!
Pusza*

És ahol követni tudtok: http://www.bloglovin.com/blog/8612921

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése