2012. augusztus 5., vasárnap

Bevezető

Sziasztok!
Remélem sokan fogjátok olvasni ezt a blogot. Először is hatalmas köszönet Tinának, amiért segített nekem, nélküle nem így nézne ki a blog, mint most. Másodszor pedig köszönet Lindának, Cintinek és Anginak, akik elsőként vállalták fel, hogy olvasni fogják.
Ha minden igaz, szerdán fog jönni az első rész és remélem, hogy elnyeri majd a tetszéseteket. Megpróbálok minden szerdán új részeket hozni és számítok a Ti hozzászólásaitokra is.
A történetről pedig annyit, hogy ez az én kis álom világomban született. Pár szereplőről a kép már felkerült, de a későbbiekben ki lesz még egészítve az újonnan jövőkkel is, de addig itt egy kis tartalom, hogy ne ismeretlenül fussatok neki a történetnek.
Gréta, a magyar lány Svájcba megy egyetemre, de még a kezdés előtt belebotlik Sebastianba és beleszeret. Ezt a helyzetet azonban bonyolítja a hirtelen megjelenő Christian és a sok veszekedés Seb és Gréta között. Később megoldottnak látszik a helyzet, de azonban sok fordulat árán Gréta hatalmas döntésre kényszerül. Mindig mellette áll a családja és a barátai de önfejűsége miatt lehet, hogy rosszul dönt. Vagy mégsem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése