2013. augusztus 5., hétfő

SZÜLETÉSNAP!

Sziasztok!


Sosem hittem volna, hogy eljön ez a nap, és igazán még most sem vagyok teljesen tisztában azzal, mit is írok le. 1 éves lett a blog!! Egy évvel ezelőtt még félve tettem fel a bevezetőt, de ma már bátrabban osztok meg veletek mindent.:) Már teljesen hozzám nőtt, szinte engem formál meg. Nagyon szépen köszönöm nektek!! Nélkületek ez sosem jöhetett volna létre. 1 év alatt volt 28 817 látogatója a blognak, illetve 217 megjegyzés, amit szinte mind tőletek kaptam! Ez idő alatt közzétettem 135 bejegyzést, amelyek novellákat és történeteket tartalmaztak legfőképpen. Mára 28-an vállaltátok, hogy rendszeresen olvastok majd, és nekem minden új tag újabb örömkönnyet csalt a szemembe. Nem is tudom, hogy hogyan tudom nektek ezt meghálálni, illetve azt, hogy még mindig olvassátok az agyszüleményeim:)
Sokat gondolkodtam azon, mit is adhatnék, de hirtelen ez a fejléc ugrott be. Holnap kaptok egy kis meglepetést, és indítok egy kis közvélemény kutatást is, hogy ebből is egy kis meglepetést hozzak ki Nektek.
Egy szó mind száz, nagyon nagyon köszönöm, hogy ennyien olvastok, és elviseltek, hogy kitartotok mellettem, és támogattok!
Ezer csók nektek, holnap ismét jelentkezek! :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése